Късна победа за Славия над ЦСКА 1948 в скучен мач (видео)


FUTBOL-TV

Късна победа за Славия над ЦСКА 1948 в скучен мач (видео)

Славия се наложи с минималното 1:0 като гост на ФК ЦСКА 1948 в мач от 30-ия кръг от шампионата. Двубоят беше дебют за новия треньор на "белите" Ангел Славков, който по-рано през седмицата замени напусналия Златомир Загорчич. Срещата обаче бе много скучна, като малкото фенове на стадиона на "Бистришките тигри" не видяха почти нищо интересно.

В средата на полувремето Галин Иванов шутира от границата на наказателното поле, но кълбото мина покрай страничната греда. Малко преди изтичане на редовното време на първата част Парвиз Умарбаев стреля от дистанция, но топката излезе в ъглов удар.

След почивката битката в средата на терена продължи. В 62-ата минута Георги Русев центрира и кълбото достигна до Педриньо, който изпрати топката в аут. Гостите опитаха да изненадат Наумов с далечен шут на Галин Иванов, който беше избит от национала.

В 88-ата минута "белите" достигнаха до попадение. Галин Иванов центрира в наказателното поле, защитата на домакините не успя да изчисти добре топката и тя достигна до Емил Стоев, който с удар от въздуха неспасяемо я изпрати във вратата, пазена от Наумов.

След този успех Славия е на шесто място в класирането с 49 точки и изпреварва с два пункта Локомотив Пловдив, който приема Левски в понеделник.

ЦСКА 1948 остана на трета позиция в подреждането. В тази среща "червените" играха със специални ретро екипи, изработени в чест на 75 години от създаването на ЦСКА.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
373