Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от това бутане! То пречи на целия ни футбол


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от това бутане! То пречи на целия ни футбол

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев очаквано имаше претенции относно съдийството на Волен Чинков след загубата от Лудогорец. Домакините приключиха мача с човек по-малко, след като в последните минути Стефан Велев бе изгонен. 

Добре започна мачът за нас, но нашият гол беше срещу развитието на срещата. Лудогорец има добър отбор и когато ги оставиш да си разиграват топката, става трудно. Може би малко прегоряхме. Влязохме с едни очаквания в мача, а след това ни падна духа

"Лудогорец изигра по-добре мача, но и двата гола са лековати. Имаха и други ситуации да вкарат, но при головете можеше да ги отиграем по-добре. Не успяхме да играем нашия си футбол, но трябва да отдадем и заслуженото на Лудогорец.

През втората част излязохме по-агресивно, но не стигнахме до някакви ситуации. Първия мач го загубихме, а във втория ще се опитаме да поправим грешката си, но знаем, че ще е трудно. За изнасянето не чак толкова, но в последната фаза имахме проблеми. Мисля, че като цяло бяхме по- сковани и малко прегоряхме. Като цяло можехме да се представим по добре в дефанзивен план", сподели Илиан Илиев.

"Лудогорец като отбор, бюджет, футболисти нямат нужда от това бутане. Това пречи на целия ни футбол и те са го разбрали предполагам в последните години в Европа. С назначаването на Чинков знаехме, че той има да връща стари неща и видяхте като цяло видяхте, че може да има пряко отношение към резултата, защото при дузпата става 2:2. После има пипане с ръка на Сашо, но това е постфактум след нашата ситуация.  НИе бяхме подготвени за това и нищо не можем да направим, колкото и половин България да гледа мача. Говорили сме, че керванът си върви и никой не го интересува как, защо е пратен този човек.", каза още Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
223