Моуриньо: Реал ще постави началото на нова епоха във футбола


Н. Гавазов

Моуриньо: Реал ще постави началото на нова епоха във футбола

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, прекъсна паузата в общуването си с пресата, която си наложи сам в продължение на около месец, заяви късно снощи, че в момента в Кралския клуб се гради нещо велико и до 3-4 години „белите" ще поставят началото на нова епоха в европейския футбол.

„Искам да ви кажа, че не съм обиден на никого. Аз и в бъдеще ще продължавам винаги да казвам това, което мисля. Никога не съм бил лицемер и зная, че на много хора това не се харесва. Винаги съм защитавал отборите на които съм бил треньор и така ще бъде занапред. Мисля, че със сегашния ми тим постъпиха несправедливо и когато става дума да се защити честа на Реал, аз не се безпокоя за своя имидж", цитира АР думите на Моуриньо.

„Този сезон беше много тежък, но аз продължавам да се наслаждавам на футбола. Не се чувствам изтощен, защото работата ми доставя удоволствие. Отборът ми е млад и до 3-4 години тези момчета, които ги виждате сега, ще поставят нова епоха в европейския футбол", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
95