Саша Илич: Трябваше да направя промени, имаме много играчи


FUTBOL-TV

Саша Илич: Трябваше да направя промени, имаме много играчи

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич, сподели своето мнение за победата с 2:0 над Славия на стадиона в квартал "Овча Купел“. Сръбският специалист заяви, че неговите възпитаници са имали трудно първо полуврем, но през второто късметът ги е покрил, за да вкарат два бързи гола. Илич похвали Левски седмица преди дербито между двата тима, като каза, че "сините“ играят страхотен футбол и очаква да стане много добър мач на 17 април.

"Доста тежък мач за нас. Миналата седмица отпаднахме от турнира за Купата на България. През първото полувреме не изглеждахме много добре, струваше ми се, че сме под влиянието на емоциите от мача с Черно море. През второто полувреме имахме щастието да вкараме два бързи гола, а след това стана по-лесно“.

"През първото полувреме ни беше трудно да влезем в ритъм. Имаше страшно много спирания на играта. Контузията на Вион, след това ВАР се намеси. Но отново казвам – през второто имахме късмет да вкараме два бързи гола“.

"Ние имаме 25 състезатели, отново го казвам. Всеки от тях трябва да играе. Искахме да заложим на други играчи, за да поддържат и те ритъм. Юрген и Християн натрупаха много мачове. С играчите днес знаехме, че ще имаме предимство във въздуха и при статичните. Мено атакува точно в тези зони и вкара гол“.

"Не знаех, че сме имали 9 поредни победи като гост. Не мисля за тези неща. Гледаме мач за мач, всеки следващ е най-важният. Дербито с Левски вече е най-важният мач. Остават 10 кръга“.

"Това, което ме интересува е играта, а не проблемите извън терена. Левски е много добър отбор, играят по страхотен начин. Очаквам да стане добър мач, защото просто играят добре“, заяви Илич в ефира на Диема.

  Сподели
157