Венци Стефанов обяви новата цел пред Славия


FUTBOL-TV

Венци Стефанов обяви новата цел пред Славия

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов постави нова цел пред отбора след отпадането за Купата на България от Локомотив София. "Белите" продължават да гонят Лигата на конференциите, но вече през друг път - задържане на седмото място, на което са в момента, и после спечелване на баража срещу третия или четвъртия. 

"Като не вкарваш, ти вкарват. Още ме е яд за пропуснатата възможност да се класираме на полуфинал, който щеше да е заслужен. Шансовете ги имахме – ударихме греда, безброй положения пред тяхната врата, атаки и… нищо. Отдавам го и на липсата на късмет, и на липсата на достатъчно добри изпълнители, които да оползотворяват ситуациите. И най-вече, че четвърти или пети мач в последните минути ни бият. Явно играчите ни заспиват накрая.

Този път съдийството беше перфектно за разлика от двубоя за първенството. Просто не можеш да се оплачеш от нищо, което да е повлияло. По-добре да запазим седмото си място, отколкото да гоним първата шестица. Там трудно ще стигнем до Европа. А през седмата позиция е един мач. Всичко се случва. Който и да е съперник - Левски, ЦСКА 1948… имаш шанс. Баражът ще е поправителен за купата под някаква форма. 

Продължаваме работа със старши треньора Златомир Загорчич. Няма много варианти. Нека да свърши това първенство пък ще мислим за подсилване в атака, за варианти", каза Стефанов пред колегите от "Тема Спорт".

  Сподели
225