Сираков няма да присъства на организираната от НКП среща за бъдещето на Левски


FUTBOL-TV

Сираков няма да присъства на организираната от НКП среща за бъдещето на Левски

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков информира, че няма да може да присъства на организираната среща на "синята" общност в София на 1 април. Преди няколко дни от Националния клуб на привържениците на "сините" поканиха Сираков, Боримиров, Ивков, Стоилов и Мило Борисов да седнат на една маса и да отговорят на всички въпроси за бъдещето на клуба.

Ето какво гласи съобщението на Наско Сираков:

 
"Уважаеми привърженици, 

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК Левски и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на "синята" общност на 01.04.2023 г. в София. 

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април. 

В допълнение всички структури на привържениците на ПФК Левски, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион "Георги Аспарухов" в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите. 

Наско Сираков".

  Сподели
129