Левски иска да подпише предварителен договор с Макрецкис


FUTBOL-TV

Левски иска да подпише предварителен договор с Макрецкис

Ръководството на Левски е повишило финансовото предложение към халфа на Пирин - Чебрайлс Макрецкис, информира “Тема спорт". “Сините" искаха да вземат 22-годишния латвиец в края на трансферния прозорец, но не успяха. Опитите им да го привлекат като свободен агент също удариха на камък, защото Макрецкис отказа да скъса контракта си с “орлетата" по вина на клуба заради неплатени заплати.

Силната игра на футболиста обаче е впечатлила и редица клубове, които имат по-големи финансови възможности от Левски. Това е и причината на "Герена“ да бързат да сключат предварителен контракт.

От правата на халфа, който след края на кампанията става свободен агент, са заинтересовани още ЦСКА, както и ЦСКА 1948. От Лудогорец също следят ситуацията, но не са се намесили директно. А латвиецът вече отказа предложения от пловдивските Ботев и Локомотив.

Макрецкис е формиран като играч в школите на германските Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд, а в Пирин е използван на няколко поста. Той е несменяем титуляр в състава на Христо Янев, който се бори със зъби и нокти за оцеляване.

  Сподели
90