Балтазар: Само един отбор игра футбол днес


FUTBOL-TV

Балтазар: Само един отбор игра футбол днес

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар говори след първото си дерби с Локомотив. Португалецът заяви, че той, както и игрчите са много разочаровани от изпуснатите две точки.

"Много разочароващо равенство. Футболът не е честен. Изпуснахме 2 точки и сме много разочаровани, обяснението е трудно. Щастливи сме, че дадохме всичко от себе си. Бяхме агресивни, играхме добре. Горд съм от играчите“.

"Две минути... може би емоциите взеха страна. Труден сезон е, не е лесно. Когато работим толкова здраво, дори не само днес, но през целия сезон, допускаме моменти на концентрация. Само един отбор игра футбол днес. Тяхната стратегия беше да играят с високи топки и да чакат втора топка. Не трябва да допускаме такива голове“.

"Трябва да приемем този урок. Това са млади играчи, правят първи стъпки. Цялостно имаше огромна промяна в отбора. Имайки предвид опита и някои моменти, мога да кажа, че имахме липса на концентрация. Те имат опитни играчи, това каза своята дума, възползваха се“.

"Дербитата винаги са специални. Имам този опит, особено в Кипър. Атмосферата беше страхотна. Но извън двубоя, това, което направиха вчера феновете, беше феноменално. Този клуб е огромен. Нямам търпение да пренесем тази позитивна емоция на новия сезон. За жалост, днес не успяхме да го направим. Привържениците видяха отбор, който е готов да се бори“, завърши треньорът в ефира на Диема.

  Сподели
157