Дани Моралес: Нещата се получват като игра, но точките ни притискат


FUTBOL-TV

Дани Моралес: Нещата се получват като игра, но точките ни притискат

Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес говори след нулевото равенство при домакинството на Пирин Благоевград. Специалистът сподели, че е доволен от играта на своя отбор, но добави, че атаките е трябвало да се завършат по-добре. 

"Искам да поздравя момчетата за себераздаването на терена. Притискат ни точките. Като игра нещата се получиха доста добре. Трябваше само да завършим по-добре атаките. Търсихме докрай победата, но не се получи. Изпуснахме две точки. Една точка влезе в касата и продължаваме напред. Няма време да съжаляваме". 

"Много е трудно, липсва ни самочувствие, когато сме надолу в класирането. Днес създадохме много, но завършването не беше чак толкова добре. Само с тренировки и още самочувствие ще стане. Без тренировки и мачове обаче няма да стане. Паузата не е много малка - 3 седмици. Ще играем две силни контроли. Ще опитаме да подобрим отрицателните неща. Ще тренираме това, което правим добре, но ще опитаме да подобрим и това, което ни липсва", завърши Моралес в ефира на Диема. 

  Сподели
171