Христо Янев: Ако искаме да вървим напред, няма как да скочим от кота нула на върха


FUTBOL-TV

Христо Янев: Ако искаме да вървим напред, няма как да скочим от кота нула на върха

Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев остана доволен след нулевото равенство и спечелената точка в гостуването на Ботев Враца.

"Много съм доволен от начина, по който изиграхме мача, както и от резултата. Искам да поздравя Дани Моралес. През второто полувреме видях неща, които ми дават увереност и самочувствие“.

"Имахме много малко ситуации за гол. От нас никой не иска да играем красив и резултатен футбол. Трябва да се борим за всяка една точка, която да ни даде повече увереност. Трябва да се възползваме от всеки шанс, който имаме. Днес спечелихме точка на трудно място. Увереност на един отбор дава това, че не допуска голове“.

"Ако искаме да вървим напред, няма как да скочим от кота нула на върха. Отборът се сплотява от трудните ситуции, гледаме да се възползваме от обстановката, колкото и да е трудна.На паузата гледам като възможност. За нас това ще даде възможност да видим футболистите, които са играли по-малко и да влязат в ритъма на останалите играчи“, заяви Янев в ефира на Диема.

  Сподели
181