Киров: За нас е добре, че идва паузата в шампионата


FUTBOL-TV

Киров: За нас е добре, че идва паузата в шампионата

Треньорът на Берое - Николай Киров, беше ядосан, че тимът му допусна загуба с 1:3 от ЦСКА 1948.

"Най-много се ядосвам, когато губим такива срещи. От нищото ни поведоха с 2:0. Отделихме две тренировки за статични положения. Като цяло в такъв двубой, са важни тези моменти. В атака не успяхме да отбележим достатъчно, но това са най-лошият тип двубой. Накрая останахме с 10 човека и рискувахме всичко. Допреди това мачът беше равностоен. Това е поредица от няколко мача, в които не сме надиграни, но губим, което не е добре. Имаме проблеми в завършващата фаза – вижда се“, започна Киров.

"За нас е много добре, че тази пауза идва, тъй като трябва да се направят промени. Дали в схемата, дали в поведението ни на терена. Сега имаме 3 седмици да работим и идва в подходящ за нас момент, тъй като трябва да направим промени. При стандартните положения са поправими нещата. Нашата защита изцяло са нови футболисти и е нормално да имаме проблеми там. До 60-70 минута нямаше надиграване в игрова ситуация. Проблемите започнаха при свободните пространства. Имаме тревоги в двете фази. Надявам се и двамата човека, които документално трябва да дойдат при нас, да могат да влезнат и те и да помогнат в двете фази“, продължи спецът.

"Проблемът ни е, че с отборите около нас в класирането допускаме грешки. Това се отразява на точките. Срещу отборите, които са по-напред, каквото вземеш е добре дошло. Предният двубой взехме една точка, но трябва да се концентрираме именно върху тези двубой“.

"Ако не сме уверени, че ще спасим Берое, как да го предадем на състезателите? Въобще не коментираме изпадане“, завърши Николай Киров в ефира на Диема.

  Сподели
120