Тодор Янчев: Отърсихме се от загубата от ЦСКА


FUTBOL-TV

Тодор Янчев: Отърсихме се от загубата от ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, сподели задоволство от представянето на играчите на столичани и ги похвали за това, че са се отърсили от загубата от ЦСКА. Наставникът обърна внимание на двата гола от статични положения, които "червените“ отбелязаха, като заяви, че в тима се работи много в това естество.

"Трудно е, когато загубиш дадена среща. Трябва да намериш сили и двойна мотивация. Да се отърсиш. Радващо е, че нашите футболисти успяха да го направят. В един футболен град, с много добър отбор и треньор“.

"Винаги статичните положения са важен фактор в развитието на мача. В големите първенства обръщат много внимание, защото когато се срещнат два еднакво силни съперника, статичните положения са ключови. Работим в тази насока. Имаме сила във въздуха и я демонстрираме“.

"На полувремето си говорехме, че подценяваме дадени моменти от срещата, което за съжаление, ни отбелязват голове. Става една верижна реакция – добрите отбори винаги наказват дадена грешка“.

"Имаме да свършим доста работа в паузата. Така че ще работим във физическо естество с наличните играчи. Имаме доста национали, които ще поемат в една или друга посока. Ще ги чакаме и тях живи и здрави. С останалата група ще работим“, заяви Янчев в ефира на Диема.

  Сподели
65