ЦСКА 1948 се върна на победния път след бой на Берое


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 се върна на победния път след бой на Берое

ЦСКА1948 надигра Берое като гост и спечели с 3:1 в мач от 24-ия кръг на българската футболна лига и съкрати изоставането си от лидерите в класирането. "Червените" са на пет точки от втория Лудогорец и на още четири зад лидера - ЦСКА.

ЦСКА 1948 поведе още в десетата минута, когато голмайсторът на първенството Ивайло Чочев се възползва от центриране от ъглов удар на Педро Енрике. Той надскочи двама бранители на Берое и вкара с глава 17-ия си гол от началото на сезона.

Второто попадение падна в 35-ата минута след още едно центриране. Пас на Педро Енрике бе отклонен от Евгений Сердюк към средата на наказателното поле, където Елитон се хвърли на шпагат и вкара за 2:0. Берое обаче върна моментално гола, след като Спас Георгиев центрира за Вини Трибуле и той се разписа с удар с глава.

ЦСКА 1948 бе по-добрият отбор и през второто полувреме, в което "червените" имаха нови три чисти ситуации. Евгений Сердюк и Радослав Кирилов пропуснаха две от тях, но Георги Русев оформи крайното 3:1 в 87-та минута. Той преодоля Иван Караджов в ситуация един на един.

Берое получи третия гол с човек по-малко на терена, след като в 79-ата минута Густаво Каскардо получи втори жълт картон. Старозагорците останаха 13-и в класирането с две точки пред Пирин и една зад Септември и Ботев Враца.

  Сподели
278