Светльо Петров: Прекалено лесни голове ни вкараха


FUTBOL-TV

Светльо Петров: Прекалено лесни голове ни вкараха

Наставникът на Септември София - Светослав Петров очаквано не остана много доволен след поражението от Черно море.

"Прекалено леки и наивни голове допуснахме. Искам пак да ги изгледам, но в реално време се видя, че лесно позволихме да ни вкарат, не го приемам аз лично. Разочарован съм много, тъй като мисля, че не играхме лошо, но в крайна сметка 0:3. Имахме положения в хода на целия мач, но последният пас или удар нещо ни попречи. Остава един горчив привкус след този мач“, започна Петров.

"На контраатака ни вкараха първите два гола. Вторият особено имаме ситуация да развием по-добре наша атака, но центрирането лошо. Оттам ни правят преход, говорим кой къде трябва да бъде... Прекалено лесни голове за мен. Третият гол от корнер. Анализирали сме и сме говорили, че Черно море обичат там да играят. Това е футболът, ако няма грешки, няма да има и голове“, продължи треньорът на софиянци.

"Имаме футболисти с определени характеристики и качества, които в една система се чувстват добре, а в друга – не толкова. В каквато и система да играем, всичко зависи от играчите на терена. Ако се получават нещата, става, ако 1-2-3 недотичват, спестят се за няколко метра, без значение как играем, не се получават нещата, както на нас ни се иска“, каза още той.

"Със сигурност аз не бих направил драма от тази загуба. Ще си извадим изводите. Моето верую е такова, че дали ще паднеш с 1,3 или 5 – все се дават три точки. Грешките не ги направиха най-малките, а хората, които имат опит и вече не са толкова млади, но ще работим. Надявам се да работя с максимална група по време на паузата за националните отбори“, завърши Светльо Петров в ефира на Диема.

  Сподели
141