Текпетей все още иска да си тръгне от Лудогорец, трансферът ще е най-късно през лятото


FUTBOL-TV

Текпетей все още иска да си тръгне от Лудогорец, трансферът ще е най-късно през лятото

Фланговият нападател на Лудогорец - Бърнард Текпетей ще мине по пътя на Каули през лятото. Както е известно, тази зима бразилският плеймейкър бе трансфериран в Баия. След края на кампанията пък предстои Текпетей да смени клубната си принадлежност. Разградския тим вече отеснява на ганайското крило, информира "Тема Спорт". През зимата той на няколко пъти заяви пред медиите в родината си, че е обект на интерес от доста клубове. Сред тях е и нидерландският гранд Фейенорд.

Но и посочи, че трансфер точно в този момент е трудно да се осъществи заради контузията на Рик Джонатан. Последният е с тежка травма на коляното, като претърпя операция е няма да играе повече този сезон. Лудогорец обаче реагира и привлече двама бразилци на тази позиция - Раи Насименто и Кайо Видал. 

В момента и Бърнард Текпетей е в лазарета. Той се контузи по време на гостуването на Андерлехт от плейофа за 1/8-финала в Лигата на конференциите. През кампанията 25-годишното крило има 19 шампионатни мача и 8 гола. Записа и 2 срещи за купата и 1 попадение, игра и срещу Левски за Суперкупата. Бе използван и в общо 15 двубоя на континенталната сцена, в които вкара веднъж.

Текпетей най-вероятно няма да бъде използван от новия треньор на Лудогорец Ивайло Петев за предстоящото гостуване на закъсалия Хебър в Пазарджик в събота.

  Сподели
192