Левски ще зарадва феновете с трета поредна победа


FUTBOL-TV

Левски ще зарадва феновете с трета поредна победа

Арда - Левски
Стадион: "Арена Арда", Кърджали
Дата: 19.03.2023 г.
Час: 19:30


Левски гостува на Арда в Кърджали в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Сините" са в серия от две поредни победи, след като преди това бяха счупили клубен антекорд за най-много шампионатни срещи без успех - 11. Катаклизмите в тима обаче не спират, като не е изключено Станимир Стоилов и Иво Ивков да напуснат. Прогнозата на FTV и на Futbolbet все пак е за знак - 2.

В последно време в Левски се говори за всичко друго, но не и за футбол. Наскоро Наско Сираков даде пресконференция, на която обяви, че в клуба не са постъпвали оферти за играчи. Иво Ивков обаче даде тайна пресконференция, на която потвърди обратното, показвайки документи за евентуални трансфери на Анди Краев и Кордоба. Освен това, пред медиите, Сираков допълни, че скоро ще даде нов брифинг, на който ще присъства и Мъри Стоилов. На следвашия ден, треньорът заяви, че няма да дойде на тази пресконференция.

Иначе в клуба продължават да събират пари, като се надяват на дарения от феновете. Днес Наско Сираков се похвали за това, че Лили Иванова е дарила 1000 лева. Той не скри, че се надява и други привърженици да послеват този пример. Заговори и се и за продажба на акции, в което мнозина фенове се съмняват, тъй като подобен модел пробва и Александър Томов преди време в ЦСКА.

От спортно-техническа гледна точка, самият Станимир Стоилов също има малко проблеми преди срещата. Нападателят на Левски Роналдо не взе участие в тренировката на "сините" в сряда. Причината е, че бразилецът е болен. Полузащитникът Андриан Краев, който ден по-рано напусна заниманието с болки в кръста, вече тренира наравно със своите съотборници. Аут за предстоящия мач остават полузащитниците Илиян Стефанов и Асен Митков, както и трайно контузеният Билал Бари.

Десният краен бранител на Арда Кърджали - Деян Лозев ще може да вземе участие в мача с Левски. Игралият и за "сините" футболист е с фрактура на костица на ръката, но през тази седмица ще му бъдат свалени конците след направената интервенция и ще може да бъде използван от Александър Тунчев.

Лозев стартира като титуляр пролетния дял от сезона и със сигурност ще е от полза за трудния двубой. На практика единственият, който със сигурност няма да играе за Арад срещу Левски заради травма, е Атанас Зехиров. Всички останали вече са в строя.

 

ПРОГНОЗА: АРДА - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
385