Тодор Янчев: След загуба неминуемо настроението спада


FUTBOL-TV

Тодор Янчев: След загуба неминуемо настроението спада

На традиционната пресконференция в Пресклуб "България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си  преди мача с Берое от  24-ия кръг наefbet лига. Наставникът  на "червените“ заяви пред репортерите, че тимът ще направи всичко възможно, за да се върне на победния път и отново коментира целта пред отбора и разкри дали ще може да разчита на най-новото попълнение в състава Сидклей.

“Отборът на Берое е един от стойностните тимове с много добър треньор. Чака ни една сериозна битка в Стара Загора, от която се надявам да излезем крайни победители. Нагласата е именно в тази насока.  Винаги след загуба неминуемо настроението спада. Но шампионатът е направен така, че трябва да се вдигаме след всяка загуба, ако искаме да постигаме нашите цели. По най-бързия начин си извадихме нужните поуки, видяхме силните и слабите неща и гледаме напред“, каза Янчев и подчерта, че . не е  от хората, които дават празни обещания.

"Първите два отбора в класирането са с доста точки пред нас. И преди този кръг не съм давал обещания, че можем да се борим за титлата. Нашата реална цел е участие в евротурнирите. Дали ще е през третото място в първенството или  с Купата на България, ние сме длъжни да стигнем до това класиране в евротурнирите.  Сидклей тренира към момента. Надявам се по най-бързия начин да влезе кондиционно в така желаната спортна форма, за да можем да го използваме. Има класата, но все още не е подготвен на 100%", заяви Янчев.

На пресконференцията присъстваха и тримата национали от ЦСКА 1948 – Радослав Кирилов, Георги Русев и Даниел Наумов.

“Очаква ни един труден мач с Берое. Трябва да се върнем на победния път след загубата в последния кръг. Мисля, че сме подготвени добре", каза Радослав Кирилов и сподели очакванията си за предстоящите два мача на националния ни отбор с Черна гора в Разград и с Унгария в Будапеща.

“Всеки мач на националния отбор е голяма отговорност. Ние ще влезем максимално концентрирани и подготвени в тези двубои. Има нужда след тези дълги години неуспехи да дадем малко радост на нашия народ. Всички отбори според мен са на добро ниво. Гледах повиквателните  на Черна гора, мисля, че и те имат доста добри футболисти“.

“Голяма отговорност е всеки един мач за националния отбор. Не следя коментарите на треньора на противника, нашият треньор ще ни каже как ще играем", заяви Наумов и добави, че  ще се бори ЦСКА 1948 да има  най-много сухи мрежи в шампионата".

“На първо място е мачът с Черна гора, защото имат доста добър състав. След това ще мислим за Унгария", заключи Георги Русев.

  Сподели
120