Мъри Стоилов: На футболистите всичко им е наред, трябва да мислят само за футбол


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: На футболистите всичко им е наред, трябва да мислят само за футбол

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, остана доволен от рутинната победа с 2:0 срещу Ботев Враца, но за пореден път апелира за повече точност в завършващата фаза от своите играчи. 

"Мисля, че победата е заслужена, доминирахме през целия мач. Трябваше да вкараме трети гол, за да успокоим мача. През второто полувреме имахме леки отпускания и очаквам повече динамика във фаза защита от атакуващите играчи. Отново пропуснахме с лекота много положения, трябва да продължим да работим“, започна Стоилов.

"Дано Уелтън сдобие повече самочувствие, но през второто полувреме той пропусна много по-лесно положение. Не, че изигра несериозно положението, но взе грешно решение, трябва да работи и той още. Винаги ни е по-лесно, когато тимът срещу нас е групиран, докато с повече пространства всичко е доста по-лесно“.

"Ще видим кой ще е следващият изпълнител на дузпа, но такива неща се случват. Можеше да си приключим мача много по-рано, но дузпи се изпускат“.

"Очаквам да сме на ниво срещу Арда. Те повишиха много своето ниво през този сезон и играят хубав, комбинативен футбол, при това с доста млади българи в състава. Очаквам да стане футболен спектакъл и нека по-добрият да спечели“.

"Футболистите са тук да играят. Всичко им е наред и трябва да мислят само за футбол и да играят още по-добре“, завърши той в ефира на Диема.

  Сподели
154