Дани Моралес: По-добрият отбор победи


FUTBOL-TV

Дани Моралес: По-добрият отбор победи

Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира поражението на неговия отбор от Левски с 0:2. Специалистът поздрави съперника и призна, че загубата за Ботев Враца е дошла логично спрямо представянето. Треньорът си пожела по-добра игра при следващия мач.

"Представянето ни не беше на ниво. Аз съм земен треньор и човек, имаше доста по-добър отбор на терена. Играхме срещу един от най-добрите треньори в България. Трябва ми още много хляб, за да стигна неговите успехи. Поздравявам Левски, по-добрият отбор победи. Това, което бяхме планирали, не се получи добре. Има следващ мач и трябва да покажем, че този отбор на Ботев Враца има потенциал, като играем по-добре", сподели Моралес.

"Ние през първото полувреме имахме един проблем, който коригирахме през второто. Ивелин Попов ни пробиваше през средата, закъснявахме, неслучайно е играч на мача. Сменихме системата, защото имахме и вътрешен халф, който просто отиде по-напред и нещата се контролираха повече, за да няма остри атаки през средата. Но когато затваряхме центъра, отваряхме фланговете. Даже вторият гол дойде така. За съжаление, идеите ни не се получиха добре, но идва следващият мач", добави специалистът.

"Всеки мач за нас е важен. Ще поема цялата вина, но не мога да се сърдя на моите футболисти, опитаха се да играят по-добър футбол. Трябва следващия мач да го спечелим по всякакъв начин. Ще се стараем и ще се опитаме да покажем по-добър футбол", завърши треньорът на Ботев Враца в ефира на Диема.

  Сподели
241