Левски ще се справи с Ботев Враца


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Ботев Враца

Левски - Ботев Враца
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 11.03.2023 г.
Час: 17:30


Левски приема Ботев Враца на "Герена" в двубой от 23-ия кръг на родния шампионат. В предишния кръг "сините" прекъснаха негативната си серия от 11 шампионатни срещи без победа. Така хората на Мъри Стоилов ще искат да зарадват феновете си с нов успех. Пред тях обаче ще застане отборът на Дани Мораес, а мачовете срещу тимове, борещи се за оцеляване, никога не са лесни. И все пак FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - 1.

През последната седмица в Левски се говори за всичко друго, но не и за футбол. Шефовете на клуба продължават да търсят начини за спасение след провалената сделка с Драган Шолак. По последни данни босът на генералния спонсор на Левски Мило Борисов ще се сдобие с акции на футболния клуб. Самият Наско Сираков пък вчера даде пресконференция, в която говори на дълго и на широко за това, което се случва в клуба. Според него, Левски няма да има проблеми да вземе лиценз, въпреки големите дългове.

От спортно-техническа гледна точка, нещата стоят по друг начин. Младият полузащитник Асен Митков е единственият проблем за Станимир Стоилов преди двубоя с Ботев Враца, който е в събота на "Георги Аспарухов“. Вратарят Николай Михайлов вече е в строя и вероятно ще се завърне в групата на "сините“.

Той бе болен и не пътува със своите колеги за Пазарджик, където на пейката остана Иван Андонов, а вратата бе пазена от Пламен Андреев. В края на една от тренировките през седмицата - Станимир Стоилов обърна специално внимание на двама от централните защитници – Ван Дер Каап и Кристиян Димитров, които тренираха допълнително. Стоперите на този етап са със статута на твърди резерви, тъй като Стоилов разчита основно на Хосе Кордоба и Сонко Сундберг.

Дани Моралес има повече проблеми от своя колега преди мача. Наказани за двубоя с Левски са Мартин Кавдански и Момчил Цветанов. И двамата са доста опитни футболисти, но си изкараха ненужни червени картони в последната среща на Ботев Враца срещу Славия (победа с 1:0).

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ВРАЦА 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
238