Феновете на ЦСКА: Няма да влезем на стадиона, ще сме около него


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Няма да влезем на стадиона, ще сме около него

Привържениците на ЦСКА от Фен клуб "Сектор Г" обявиха, че няма да влязат на трибуните при гостуването на ЦСКА 1948. Двубоят от 23-ия кръг на родния шампионат ще се играе на стадион "Витоша" в Бистрица на 12 март, а ултрасите ще се съберат пред съоръжението, откъдето ще подкрепят любимците си.

Запалянковците на "червените" са недоволни, че домакините отказаха да преместят срещата на Националния стадион "Васил Левски", който е с значително по-голям капацитет и ще отговори по-добре на интереса към двубоя, както и от определената цена на билета от 30 лева.

Те припомнят също така, че за феновете на големия съперник Левски за домакинския мач на ЦСКА 1948 в Бистрица са отпуснати общо 500 билета - 250 от които в сектор "Гости" с цена по 20 лева и още 250 за сектор "А" с цена 40 лева.

Ето какво пишат запалянковците:
 
"Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури като собственика на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!", се казва в официалната страница на организацията във Фейсбук.

  Сподели
214