ЦСКА 1948 ще спират червените фенове със скъпи билети


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 ще спират червените фенове със скъпи билети

Почти сигурно - гостуването на ЦСКА на ЦСКА 1948 няма да бъде в Бистрица, а на националния стадион. По информация на FTV - символичните домакини и за момент не са си правили илюзии, че среща с подобен заряд може да се състои на стадиона на "Бистришките тигри". Ръководството на ЦСКА 1948 ще бъде домакин на националния стадион, но от клуба вече са решили как да направят така, че да дойдат възможно най-малко фенове на ЦСКА.

Очаква се днес или утре да бъдат пуснати в продажба билетите за двубоя, като цените ще бъдат доста сериозни. От ЦСКА 1948 вероятно ще използват за оправдание наема, който ще платят за "Васил Левски". Любопитно е да се отбележи, че ЦСКА 1948 използва националния стадион и в първия си официален мач за новата година, тъй като тогава времето не беше добро, а теренът на "Васил Левски" разполага с отопление. Тогава цените на билетите не бяха чак толкова скъпи, но сега почти сигурно ще бъдат доста завишени.

При това положение, прогнозите са, че Сектор "Г" няма да бъде пълен до краен предел, а в Сектор "А" ще запълнят единствено ложите. Останалите два сектора ще останат празни.

  Сподели
171