Левски сложи край на серията от 11 мача без победа


FUTBOL-TV

Левски сложи край на серията от 11 мача без победа

Левски сложи край на негативната си серия от 11 мача без победа. Днес "сините" се наложиха с 2:0 при визитата си на опашкаря Хебър при пълния почти до краен предел стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. 

Тимът, воден от Станимир Стоилов игра по-добре от домакините и заслужено се поздрави с успеха. В 18-ата минута Кръстев изведе Рикардиньо, който нахлу и с плътен удар в далечния ъгъл отбеляза своето дебютно попадение за клуба. Деветката на "сините" избухна в радостта, като отиде да празнува пред пълния сектор с фенове на гостите.

След почивката домакините опитаха да стигнат до реми с включването в игра на Марк-Емилио Папазов. Играчът, който играе под наем от ЦСКА обаче не успя да огорчи вратаря на Левски.

10-тина минути преди края на мача се стигна до една груба грешка в редиците на Хебър, която помогна на "сините" да реализират втори гол в мача. Футболистите на Владимир Манчев подходиха несериозно при статично положение, изпълнено от Филип Кръстев. Първоначално Хосе Кордоба стреля в напречната греда, топката попадна на главата на Рикардиньо и на празна врата той нямаше как да сгреши.

Това бе първа шампионатна победа за Левски от октомври месец насам.

  Сподели
301