ЦСКА с призив към феновете си, за да се избегнат глобите от БФС


FUTBOL-TV

ЦСКА с призив към феновете си, за да се избегнат глобите от БФС

Ръководството на ЦСКА призова фенове на тима да се въздържат от навлизане на терена след края на мачовете. Именно заради подобни действия на част от "червените" привърженици за втори пореден кръг клубът е глобен от Българския футболен съюз с 3000 лева.

Ето какво написаха от "Армията":

"Скъпи "армейци", вашата подкрепа е безценна за нас. Пълните стадиони в София и в провинцията са най-хубавата гледка за всички ни! Бихме искали обаче да ви призовем да се въздържате от навлизане на терена след края на мачовете. На първо място, няма как да сме сигурни, че безопасността, особено на децата, които навлизат на пистата, е 100% гарантирана, предвид струпването на много хора на изходите към пистата, както и суматохата след това. От друга страна, това води до високи финансови глоби за клуба, като сме заплашени и от по-тежки санкции, ако не предприемем мерки. 

За да ви държим близо до отбора, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с различни играчи, по време на които всеки един фен може да се снима и да получи автограф от любимия си играч. Отделно, стартирахме различни инициативи за деца, по време на които отново се запознават с играчите на ЦСКА и в много по-спокойна обстановка могат да се докоснат и да си поговорят с тях. 

Надяваме се на разбиране от ваша страна. А утре ви очакваме на "Армията", за да извикаме силно и заедно "САМО ЦСКА"!".

  Сподели
125