Левски ще опита да сложи край на негативната си серия


FUTBOL-TV

Левски ще опита да сложи край на негативната си серия

Хебър - Левски
Стадион: "Георги Бенковски", Пазарджик
Дата: 05.03.2023 г.
Час: 14:15


Левски гостува на Хебър Пазарджик в среща от 22-ия кръг на родния шампионат. "Сините" ще се опитат да прекъснат изключително неприятната си серия. Левски вече 11 мача няма победа и по този начин счупи клубен антирекорд. При провал в Пазарджик, хората на Мъри Стоилов ще продължат да пишат история, в негативен смисъл. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Офанзивният играч на Левски - Ивелин Попов ще пропусне гостуването на новака в елита Хебър. Бившият капитан на националния отбор ще бъде наказан за него. Срещу Лудогорец Попето получи петия си жълт картон от старта на кампанията. Така най-вероятният му заместник за визитата на пазарджиклии ще бъде Илиян Стефанов, който снощи се появи от резервната скамейка срещу лудогорци. Не е изключено обаче Мъри Стоилов да заложи на Джавад Ел Джемили. Новото попълнение на Левски дебютира при равенството 0:0 срещу Лудогорец. Мароканецът се появи в игра в 71-ата минута на срещата на мястото, именнно на Ивелин Попов.

"Добра работа от отбора. Въпреки равенството, ние заслужавахме победата. Много съм щастлив от дебюта си и от първата ми среща с нашите фенове", написа Ел Джемили в своя профил в Инстраграм след мача. Няма да е изненада, ако този път той стартира като титуляр.

Победата на Хебър над Славия с 1:0 на "Овча Купел" си имаше своята цена. Старши треньорът на тима Владимир Манчев ще се лиши от услугите на двама от основните си футболисти за предстоящото домакинство на Левски в неделя.

Венсан Марсел и Георги Вълчев са аут за срещата със "сините" заради натрупани картони. Французинът успя да вбеси своя наставник, след като си спечели официално предупреждения по най-наивния възможен начин. Бившият играч на Локомотив Пловдив бе заменен в 75-ата минута, но умишлено реши да бави времето и реферът Волен Чинков му показа картон. Дълбоко в добавеното време на срещата Вълчев също видя жълтия цвят, след като реферът прецени, че е ритнал доскорошния му съотборник Венцислав Керчев. Двамата титуляри на Хебър вече имат по 5 картона и автоматично отпадат от състава за един двубой и това е този срещу Левски.

Не е изключено шанс за изява да получи Марк-Емилио Папазов. Младокът е юноша на Левски, но в момента защитава цветовете на ЦСКА. Папазов обаче играе под наем в Хебър и ще бъде интересно как ще се представи срещу "сините".

"За нас точките са жизненоважни. Каквото и да говорим за игра и напредък, а не печелиш точки, всичко се обезсмисля. За съжаление двамата, които "висяха“ с картони, получиха и срещу Левски ще дадем най-доброто от себе си", заяви треньорът на Хебър - Владимир Манчев, за когото мачът срещу "сините" със сигурност ще бъде по-специален. Както е известно, Манчев е бивш голмайстор на ЦСКА, а като треньор е печелил Купата на България, в годината, в която "армейците" бяха във "В" група, но успяха да триумфират в надпреварата.

 

ПРОГНОЗА: ХЕБЪР - ЛЕВСКИ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235