Мъри и Сираков продължават да преговарят с Макрецкис от Пирин


FUTBOL-TV

Мъри и Сираков продължават да преговарят с Макрецкис от Пирин

Лично собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов се срещнаха с набелязания за трансфер играч на Пирин Чебрайлс Макрецкис. Това се случи след домакинството на “орлетата" срещу Черно море (0:1) в понеделник. От “Герена" се опитаха да вземат латвиеца като свободен агент, но той не се съгласи. Халфът предпочете да е лоялен към благоевградчани. Така той постъпи и при предложение да премине в Ботев Пловдив без пари, което отхвърли. 

За правата на Макрецкис от Пирин поискаха над 50 000 лева. Сума, която от “Герена", отказаха да платят. “Сините" обаче са провели и разговор с агента на футболиста, който като юноша е преминал през Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд. И са постигнали споразумение той да подпише предварителен котракт, който да влезе в сила от лятото. 22-годишният универсален играч хвана окото на Мъри именно с изявите си срещу “сините" в пролетния двубой между двата отбора на “Христо Ботев", завършил 1:1. “Тема Спорт"

22-годишният универсален играч хвана окото на Мъри именно с изявите си срещу “сините" в пролетния двубой между двата отбора на “Христо Ботев", завършил 1:1. 

  Сподели
179