От Хебър отпуснаха 1200 билета за феновете на Левски


FUTBOL-TV

От Хебър отпуснаха 1200 билета за феновете на Левски

Хебър ще предостави на Левски не повече от 1200 билета за неделното си домакинство на Левски. Двата тима ще се срещнат от 14:15 часа на стадион “Георги Бенковски" в мач от XXII кръг наefbet Лига. Бройката за феновете на столичани е съобразена с размера на така наречената “кошара" в сектор “Б" на стадион “Георги Бенковски" и съображенията за сигурност. От двете страни на сектора със “сини" фенове ще има буферна зона. Всички останали места ще бъдат за феновете на домакините.

Ултраси със сини шалове и сини фланелки ще купуват входните си талони директно на касата зад сектор “Б" и ще влизат през същия вход. Те няма да имат физически достъп до останалите каси за да се пресече възможността от евентуални сблъсъци с привърженици на домакините, уточниха от ФК Хебър.

Пазарджишкият клуб се отказа от идеята си да продава билети и онлайн, тъй като няма как да контролира феновете на Левски при закупуване на ценните хартийки. Касите на стадион “Георги Бенковски" ще бъдат отворени в неделя още в 10 часа. Всички билети ще бъдат с цена от 10 лева. На стадиона ще може да се влиза час и половина преди началото на срещата.

  Сподели
141