Мъри: Трябва да се обяви сметка за помощ на Левски и феновете да даряват!


FUTBOL-TV

Мъри: Трябва да се обяви сметка за помощ на Левски и феновете да даряват!

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите преди мача от 21-ия кръг на Първа лига срещу Лудогорец.

"За първи път от началото на сезона сме в пълна група - без наказани и без играчи със сериозни проблеми. Сега е удобен момент да видим как ще изглеждаме на добър терен и срещу отличен противник след оправданията в предишните двубои.Трябва да покажем ниво и футболна битка на терена. Това е идеална възможност за излизане от негативната серия, оправдания този път няма да има.

Лудогорец е в по-добра кондиция и игра на далеч по-високо ниво. Ние не може да оценим просто какво е нивото на мачовете срещу тим като "Андерлехт". Не искам да коментирам нивото им, а искам Левски да покаже какво може.

Важното е да играем със сърца и душа на терена, така както всеки фен се надява. Сега няма откъде да измислим лесно оправдания, трябва себераздаване, движение и динамика", сподели той.

"Аз също смятам, че трябва да се обяви сметка за помощ от привържениците, защото само привържениците единствени не изоставиха клуба. През годините бе изоставян от собственици и други. Смятам, че с много по-мащабна и кампания може да се получат нещата. Първо трябва да се каже истината. Ако хора от клуба или други не го направят, аз ще го направя, въпреки че не ми е работа. Трябва да се търси по-нататъшно решение след отказа на Юнайтед груп. Нека да обявим кой какво е направил и след това да решим. Наближава времето да обявя всичко", коментира Мъри относно последните събития в управлението.

  Сподели
268