Ето на кои играчи няма да разчита Владо Манчев за мача с Левски


FUTBOL-TV

Ето на кои играчи няма да разчита Владо Манчев за мача с Левски

Победата на Хебър над Славия с 1:0 на "Овча Купел" си имаше своята цена. Старши треньорът на тима Владимир Манчев ще се лиши от услугите на двама от основните си футболисти за предстоящото домакинство на Левски в неделя.

Венсан Марсел и Георги Вълчев са аут за срещата със "сините" заради натрупани картони. Французинът успя да вбеси своя наставник, след като си спечели официално предупреждения по най-наивния възможен начин. Бившият играч на Локомотив Пловдив бе заменен в 75-ата минута, но умишлено реши да бави времето и реферът Волен Чинков му показа картон. Дълбоко в добавеното време на срещата Вълчев също видя жълтия цвят, след като реферът прецени, че е ритнал доскорошния му съотборник Венцислав Керчев.

Двамата титуляри на Хебър вече имат по 5 картона и автоматично отпадат от състава за един двубой и това е този срещу Левски.

Не е изключено шанс за изява да получи Марк-Емилио Папазов. Младокът е юноша на Левски, но в момента защитава цветовете на ЦСКА. Папазов обаче играе под наем в Хебър и ще бъде интересно как ще се представи срещу "сините".

  Сподели
132