Саша Илич: Много слабо съдийство


FUTBOL-TV

Саша Илич: Много слабо съдийство

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич не остана никак доволен от играта на своя тим при успеха над Септември с 1:0. 

"Харесва ми, че победихме, но не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата. Досега не съм коментирал темата, но днес съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът бе доста нервен и за двата отбора", коментира Илич.

Стигна се до ситуацията при гола. Ако трябва да търсим оправдание, то е, че преди гола имаше няколко очевидни нарушения за картони, които не бяха отсъдени. Съдията направи така, че нашите футболисти да търсят отпор на всичко това и така се стигна до гола", допълни той.

"Днес имахме играчи, които не играха на нивото, на което трябваше. В същото време играхме срещу млад отбор, който има желание да играе футбол. Когато са налице тези два фактора се получава така. Не влязохме добре в мача. Всяка седмица казвам, че всеки следващ мач е най-важният за нас. Ако не сме пределно концентрирани и мобилизирани, сами си създаваме проблеми и не показваме, че сме по-добри от съперниците. Днес не получихме гол. Септември нямаше и много положения. Ние имахме няколко възможности да вкараме още. На мен не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата. Ще се опитаме да променим нещо в тренировъчния процес. Единственото хубаво нещо е, че днес спечелихме трите точки", каза още сърбинът в ефира на Диема.

  Сподели
158