Светльо Петров: Голът не беше честен


FUTBOL-TV

Светльо Петров: Голът не беше честен

Предводителят на Септември София - Светослав Петров, беше огорчен от начина, по който неговият отбор допусна поражение с 0:1 от ЦСКА

"Аз не мисля, че има какво да разказваме. Лично не приемам начинът, по който получихме гола. Не приемам и последвалата реакция от противника. Преди 2 седмици в Шотландия Рейнджърс имаше същата ситуация. Аз дълги години съм бил футболист в ЦСКА и едно от най-важните неща е да се излиза с чест и достойнство. Заради това не приемам начинът, по който допуснахме гола, тъй като не беше честен. Мачът приключи. Прекалено съм афектиран. Чух доста обидни подмятания към мен, а ние играхме само за себе си. Който не ми вярва, си е за негова сметка. Отборът е млад, последната смяна влезе Захари Атанасов, който е 2006 роден. Всичко останало са пълни глупости“.

"Няма значение какво са ми казали от другия лагер. Мачът остава в историята. Повлия този гол, но реакцията на отбора беше достатъчно добра. Продължихме да играем футбол. Имахме по-чистите положения. Футболът е игра на грешки и голове. Губим с 0:1 с такъв гол, но ще работим напред“.

"След днешния мач няма как да бъда недоволен от влагането, играта. Искам да видя пак мача назапис, но в реално време стояхме равностойно. Беше ми смешно преди мача, че от противника ме попитаха дали искаме да полеем терена, за да бъде топката по-бърза. Изобщо не знам дали са ни подценили – това са техните проблеми. Аз коментирам нашия отбор. Искам да се възстановим и да мислим за следващите противници. Доста от новите дойдоха в движение и имат проблеми от физическо естество. Смятам, че с всеки следващ мач отборът ще изглежда добре“, завърши Петров в ефира на Диема.

  Сподели
155