Изненада на "Овча купел": Славия падна от Хебър


FUTBOL-TV

Изненада на

Славия допусна второто си поражение у дома през сезона в Първа лига. В двубой от 21-ия кръг "белите" изненадващо отстъпиха с 0:1 срещу застрашения от изпадане Хебър.

"Белите" бяха доста по-активни от своя съперник в самото начало, a в осмата минута Тони Тасев проби отляво и шутира, но Петър Дебърлиев се намеси и изби в корнер. В 24-ата минута Галин Иванов подаде към Тасев и той стреля силно, но над вратата на Хебър.

В 38-ата минута Ахмед Ахмедов проби отдясно и навлезе в наказателното поле след което опита прострелно подаване, а Алехандро Серано застана на пътя на топката и тя се удари в страничната греда.

Секунди след началото на втората част попадение на Ахмед Ахмедов беше отменено заради засада. В 61-ата минута се стигна до изненадващо попадение на гостите. Георги Търтов центрира от ъглов удар и Арсенио Валпорт отблизо с тяло реализира попадение във вратата, пазена от Светослав Вуцов.

Десет минути след това Тони Тасев свали с глава към Галин Иванов, но той не успя да насочи кълбото във вратата на отбора от Пазарджик, след като беше оставен сам. До края на двубоя силният вятър затрудни двата отбора и до повече голови положения не се стигна.

Славия остава на пето място във временното класиране, докато Хебър се изкачи на 14-та позиция в Първа лига, след като прекъсна серия от осем поредни двубоя без успех в елита.

  Сподели
166