Победната серия на ЦСКА ще продължи


FUTBOL-TV

Победната серия на ЦСКА ще продължи

Септември София - ЦСКА
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 26.02.2023 г.
Час: 17:15


ЦСКА гостува на Септември София в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Армейците" са в добра серия и лидери в класирането и нямат право на грешна стъпка, ако искат да прекъснат шампионската серия на Лудогорец. Септември обаче доказал не един и два пъти, че е отбор, който може да обърка сметките на всеки отбор. И въпреки това, прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В последните дни се говори по-малко за футбол при ЦСКА. Отборът има още един акционер, като освен това се сдоби и с още един спортен директор. Става дума за фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Проверка показва, че организацията е създадена преди по-малко от месец, а неин председател е Данаил Христо Илиев. Той е свързан със собствениците на основния спонсор на ЦСКА - WINBET чрез участие в няколко общи компании. В клуба веднага бе назначен младия Стоян Орманджиев. Освен това изглежда само въпрос на време ЦСКА да започне да строи своя нов стадион.

На фона на добрите новини, феновете на "армейците" очакват и добри игри. След победите в първите два кръга при рестарта на шампионата, сега ЦСКА ще гостува на Септември. Очакванията са, че Саша Илич отново ще направи рокади в отбора. Треньорът пробва всички налични играчи и на няколко пъти обяви, че при него няма резерви.

Добрата новина е, че Християн Петров ще се завърне след изтърпяно наказание. Той пропусна двубоя срещу Ботев Пловдив, заради червения картон, който си изкара при визитата на Берое. Сега обаче ще е на линия и вероятно ще заеме обичайното си място в защитата на тима. Станислав Шопов вероятно също ще е сред титулярите. В първите два мача, бившият играч на Ботев бе ползван като резерва. Този път, очакванията са, че Шопов ще е титуляр.

Фланговият футболист Симеон Александров, който играе като преотстъпен в Септември от ЦСКА, няма да има право да вземе участие в предстоящия двубой между двата отбора в неделя. Именно такава клауза е била поставена в неговия договор за отдаване под наем в началото на годината.

19-годишният Александров пристигна на "Армията" през лятото именно от тима, домакинстващ на националния стадион "Васил Левски". Той започна сезона силно, като вкара 4 гола в първите си 8 мача, за да си заслужи трансфер и 5-годишен договор в Борисовата градина, както и място в младежкия национален отбор. Малко след преминаването му в ЦСКА обаче Саша Илич промени игровата постройка на "червените" и спря да залага на типични крила. Шансовете на Александров бяха изключително лимитирани и затова бе взето решение през пролетта той да играе в Септември, където ще бъде в игрови ритъм.

 

ПРОГНОЗА: СЕПТЕМВРИ СОФИЯ - ЦСКА 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
375