Пробвайте знак Х за Лудогорец - Андерлехт


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - Андерлехт

Лудогорец - Андерлехт
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 16.02.2023 г.
Час: 22:00


Лудогорец подновява мачовете си европейските клубни турнири. Тимът от Разград ще е домакин на Андерлехт в първия плейоф за класиране на 1/8 финала в елиминационната фаза на Лигата на конференциите. И двата отбора се намират в сравнително добра форма и двубоят ще бъде труден за прогнозиране. Все пак FTV и futbolbet предлага на читателите си да пробват знак - Х.

Лудогорец е изиграл едва един официален мач за тази календарна година. Разградчани се наложиха с 2:1 при визитата си на Спартак Варна преди броени дни. Там обаче си пролича класата на Лудогорец, особено през първото полувреме.

“През първото полувреме доминирахме, а през второто полувреме започнахме по начин, по който не искахме. Създадохме добри възможности, но не вкарахме и Спартак ни наказа. Мисля, че заслужихме три точки на тежък терен срещу амбициозен отбор. Не ни изненадаха, ние си бяхме написали домашното и очаквахме това, което показаха на терена. Не мисля, че губим концентрация заради мачовете в Европа. Нашата цел е да станем шампиони. Нормално е, когато дойде мач в Европа да мислим за него, но за нас най-важното е титлата", каза Шимунджа тогава след мача.

Наказани за мача са Недялков, Вердон и Пьотровски. Реално наставникът на Лудогорец няма кой знае какви други проблеми. Единствено не е ясно, дали Бърнард Текпетей ще може да игра в мача. Футболистът е здрав, но в последно време се носят множество слухове за евентуален негов трансфер. В даден момент изглеждаше, че сделката е почти готова и той ще премине в Динамо Загреб. Преди ден обаче Георги Карамнджуков обяви, че футболистът остава в отбора. Не е ясно обаче дали самият Текпетей няма да има нужда от малко време, за да забрави за трансфера и да се фокусира върху изявите си с Лудогорец.

Андерлехт навлиза във форма и вече има две поредни победи, само в рамките на този месец. В лагера на "лилаво-белите" са пределно мотивирани да не допускат подобни грешки от миналата година в шампионата. Те изостават доста в класирането, в сравнение с лидерските позиции. Към момента Андерлехт е на 10-то място, но както вече стана дума - отборът е в добра серия и по всяка вероятност ще бъдат атакувани челните места, даващи право на участие в евротурнирите. Сега обаче, пред тима има ново препятствие, в лицето на Лудогорец. 

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - АНДЕРЛЕХТ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
323