ЦСКА и Славия няма да решат спора в редовното време


В. Мухарски

ЦСКА и Славия няма да решат спора в редовното време

ЦСКА - Славия
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 25.05.2011
Час: 19:00
Съдия: Ивайло Стоянов

На националния стадион "Васил Левски" ЦСКА и Славия излизат във финал за Купата на България. "Армейците" са си осигурили място в Лига Европа, след като със сигурност ще завършат трети във временното класиране на шампионата, докато при загуба "белите" и през следващия сезон ще играят само в родното ни първенство. При положение, че вземат трофея, 31-кратните шампиони на страната ни ще започнат своето участие в европейските клубни турнири от по-късен етап.

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов ще може да разчита на всички налични футболисти. Наставникът даде почивка на Делев, Платини, Нелсън и Янчев в мача с Локомотив Пловдив за първенство (загубен с 1:4). Сега се очаква най-добрите играчи на "червените" да вземат участие във финалната среща. Освен това, в игра ще се завърне и изтърпелият наказание от две срещи Борис Галчев, който се очаква да заеме своето място в центъра на терена, редом до капитана Тодор Янчев.

"Готвим се нормално, както като преди всеки един мач. Няма нищо по-специално в тренировъчния ни план, нищо че това е финал за Купата на България. Не ни интересува, че Славия е в лоша форма. Купата на България е важна за нас не само, защото е трофей, а и защото ще ни даде един месец почивка в повече. Със сигурност е по-добре да се включиш възможно най-късно в Лига Европа. Дори и да не спечелим Купата, сезонът за нас няма да е провален. Когато аз и моят екип дойдохме тук, отборът бе в края на класирането, а сега вече има осигурено място в Лига Европа, а и освен това ще играем финал за Купата", заяви преди мача Милен Радуканов.

Треньорът на Славия Емил Велев ще може да разчита на Богомил Дяков, който се възстанови от травма. Дяков ще замени Филип Филипов, който бе титуляр в последните срещи. Всички играчи са готови за срещата с ЦСКА, като Кокала се колебае само измежду опитните Илия Илиев и Даниел Пеев и Спас Георгиев, Велев трябва да избере само двама от тях, които да си партнират в центъра на терена. Въпреки слабите игри и многото загуби в последни мачове за първенство, "белите" са пределно мобилизирани да спечелят финалната среща. Очаква се в нападение да се заложи на Николай Божов и бившият играч на Левски Георги Христов, които ще имат задачата да тормозят "червената" отбрана.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

04 май Калиакра - ЦСКА 0:3 (А група)
07 май ЦСКА - Миньор 2:0 (А група)
15 май Берое - ЦСКА 0:2 (А група)
18 май ЦСКА - Пирин 2:2 (А група)
21 май Локомотив Пловдив - ЦСКА 4:1 (А група)

Славия:

04 май Славия - Черно море 0:1 (А група)
08 май Сливен - Славия 1:1 (А група)
13 май Славия - Литекс 0:1 (А група)
18 май Левски - Славия 3:0 (А група)
21 май Монтана - Славия 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Славия

120 мача
61 победи за ЦСКА
22 равенства
37 победи за Славия
Голова Разлика: 191:113 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.44
Равен - 3.75
Славия - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.45
Равен - 3.80
Славия - 7.10

Снимка: Илияна Енчева

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185