Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации


FUTBOL-TV

Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации

Заради неспортсменски и груби прояви на съперника контролната среща между Левски и Джохор бе прекратена в 54-ата минута.

Срещата бе изпълнена с множество нарушения, а в началото на втората част двубоят бе прекратен след няколко сблъсъка при резултат 0:1 за шампиона на Малайзия. Напрежението взе връх именно в 54-ата минута, когато Форестиери удари без топка Филип Кръстев. Халфът на "сините“ бе фаулиран многократно и през първото полувреме.

Иначе Левски започна срещата по-активно и след две минути игра именно Кръстев пое топката в близост до наказателното поле и стреля, но ударът му попадна в обсега на вратаря.

В седмата минута Филип Кръстев центрира от свободен удар, но никой от неговите съотборници не успя да докосне топката и Сийхан Хамзи спаси.

Две минути по-късно се наложи Хамзи да се намесва за трети път. Патрик-Габриел Галчев центрира добре отдясно, Ивелин Попов засече с глава, но ударът му бе слаб и не заструдни стража на Джохор.

В 19-ата минута Хосе Кордоба извърши нарушение на около 25 метра от вратата, за което получи жълт картон. След изпълнението топката се отклони в стената и Пламен Андреев улови.

Джохор излезе напред в резултата след 25 минути игра. Топката стигна до Хуан Мунис, който стреля силно в близкия ъгъл и с помощта на страничния стълб прати топката в мрежата на Пламен Андреев.

В 31-ата минута Роналдо проби през центъра и бе фаулиран от Оскар Арибас. Зад топката застана Филип Кръстев, който стреля директно към вратарския ъгъл, но пропусна.

В 39-ата минута Ариф Айман проби отляво и пусна към Бергсон, който опита да изненада Пламен Андреев с удар в близкия ъгъл, но бе неточен.

Левски можеше да стигне до изравнително попадение в 41-ата минута. "Сините" огранизираха нападение, което започна отляво, но продължи надясно към Ивелин Попов, който центрира към Рикардиньо, бразилецът се измъкна от опеката на своя пазач и стреля с глава в аут.

  Сподели
226