Локо Пловдив с трета загуба в контролите


FUTBOL-TV

Локо Пловдив с трета загуба в контролите

Локомотив Пловдив допусна трета загуба по време на подготвителния си лагер в Анталия. В четвъртата си проверка на турска земя футболистите на Александър Томаш отстъпиха с 1:3 на косовския ФК Прищина. Точни за успеха на косоварите бяха вратарят Ардит Ника, Ендрит Красники и Мелеша. За Локомотив се разписа Евандро. 

Прищина откри резултата по куриозен начин. В 19-ата минута вратарят на косовския тим Ардит Ника изрита силно напред, топката, понесена от силния вятър, тупна пред наказателното поле на Локомотив, прехвърли излезлия напред страж на "черно-белите“ Динко Хоркаш и влетя в мрежата за 1:0.

В 34-ата минута Прищина удвои аванса си, когато Ендрит Красники бе точен с мощен шут от около 25 метра.

В последната минута на първата част косовският тим вкара и трети гол. Христо Иванов сбърка в собственото наказателно поле в опит да финтира футболист на Прищина, който отне топката и реализира за 3:0.

В 61-ата минута Ивайло Димитров можеше да намали изоставането на Локомотив, след като се откъсна от защитата на съперника, но завършващият му удар излезе в аут. 

Девет минути по-късно Георги Каракашев шутира силно от дъгата на наказателното поле, но изстрелът му бе спасен от вратаря на косовския тим. 

В 76-ата минута Локомотив стигна до почетно попадение. Евандро реализира след асистенция на Димитър Илиев и по този начин оформи крайния резултат.

Това бе четвърта проверка за Локомотив по време на подготвителния лагер на тима в Турция. До момента "черно-белите“ загубиха с 0:2 от грузинския Динамо Тбилиси и с 1:3 от сръбския Младост Лучани, като постигнаха само един успех с 1:0 над украинския Зоря Луганск. 

  Сподели
282