Лацио разпиля Милан на 4


FUTBOL-TV

Лацио разпиля Милан на 4

Лацио разби Милан с 4:0 в мач от 19-ия кръг на Серия А.  Още в четвъртата минута, при първата добра атака към една от двете врати, домакините откриха резултата. Ладзари проби отляво и центрира ниско, Луис Алберто пропусна топката, която стигна до Сергей Милинкович-Савич. Сърбинът стреля от движение в близкия ъгъл за 1:0.

В 38-ата минута "римските орли" стигнаха до втори гол. Педро изведе Марушич, който стреля от малък ъгъл. Топката се удари в гредата, а след това попадна в краката на свободния Дзакани, който я прати в опразнената врата на "росонерите" за 2:0.

След почивката тимът от Милано се активизира и създаде няколко супер положения. В 67-ата минута обаче всичко свърши за Милан, след като Луис Алберто реализира точно дузпа, отсъдена заради безумно нарушение на Калюлю, който изрита през краката Педро в момента, в който испанецът нанесе удар.

В 75-ата минута Дзакани намери Луис Алберто, на когото бе оставено прекалено много време в наказателното поле на Милан. Той успя да намери правилното развитие на атаката, а именно да подаде на Фелипе Андерсон, който успя да прати топката покрай стража на "росонерите" за крайното 4:0.

  Сподели
298