Подобно на Левски, и ЦСКА ще вземе дербито София-Пловдив


В. Мухарски

Подобно на Левски, и ЦСКА ще вземе дербито София-Пловдив

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 21.05.2011
Час: 18:00
Съдия: Георги Йорданов

В мач от 29-ти кръг на родната "А" група Локомотив Пловдив приема ЦСКА. Двубоят е от значение само за "смърфовете", които все още се борят за място в Лига Европа. Пловдивчани обаче направиха няколко грешки, едната от които срещу Левски и заслужено се намират далеч от зоната за участие в Европа. ЦСКА, от своя страна, е обявен от всички за най-силния отбор на полусезона. Въпреки това, "армейците" подцениха скромния тим на Пирин в миналия кръг, завършвайки наравно 2:2. Сега "червените" ще опитат да се извинят на феновете си с победа в града под тепетата.

Погледите в момента са изцяло насочени към финала за Купата на България срещу Славия. Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов остави извън групата, за мача с Локо, звездите на отбора, в лицето на Спас Делев, Мишел Платини, Грегъри Нелсън и Тодор Янчев. Освен това Галчев е наказан и също няма да вземе участие в срещата с пловдивското Юве. Радуканов обаче има доста варианти за тези постове.

Сериозни кадрови проблеми изпитва треньорът на Локомотив Пловдив Саша Николич преди двубоя с ЦСКА. Голяма част от титулярите на отбора няма да вземат учаситие в срещата. Сърбинът обаче е оптимист и вярва, че "черно-белите" ще вземат победа.

"Имаме доста проблеми преди този шампионатен мач. Базил де Карвальо е аут до края на сезона. Самир Бенжелюн вече не тренира 7 дена, Юнес Бенжелюн е наказан заради натрупани жълти картони, а Николас Раймонди не е тренирал вече 7-8 дена. Днес след последната тренировка на тима ще видим какво е състоянието на Самир и Николас, и ще видим дали ще може да разчитаме на тях. ЦСКА е класен тим и очаквам много оспорван двубой, но вярвам в моите футболисти, че ще се раздадат на максимум и ще стигнат до победата", завърши Саша Николич.

Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

30 април Локомотив Пловдив - Миньор Перник 3:0 (А група)
03 май Берое - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
07 май Локомотив Пловдив - Пирин 2:2 (А група)
14 май Локомотив Пловдив - Левски 2:3 (А група)
18 май Академик - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)

ЦСКА:

30 април ЦСКА - Локомотив София 3:1 (А група)
04 май Калиакра - ЦСКА 0:3 (А група)
07 май ЦСКА - Миньор 2:0 (А група)
15 май Берое - ЦСКА 0:2 (А група)
18 май ЦСКА - Пирин 2:2 (А група)


Досегашни срещи:

Локомотив Пловдив - ЦСКА

31 мача
7 победи за Локомотив Пловдив
5 равенства
19 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 60:27 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 1.90
Равен - 3.40
ЦСКА - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив Пловдив - 2.00
Равен - 3.40
ЦСКА - 3.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211