Томаш: Хубавото е, че грешките се случват в контроли


FUTBOL-TV

Томаш: Хубавото е, че грешките се случват в контроли

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш бе доволен, въпреки поражението на своя отбор с 1:3 от сръбския Младост (Лучани) в третата контрола на "черно-белите" по време на подготвителния им лагер в Турция. Наставникът обаче призна, че има състезатели, от които е разочарован.

"Доволен съм, защото в контролите можем да си видим слабостите и да видим къде грешим и как трябва да се поправим. Добре е, че неточностите се случват сега, но ако е в официален мач, ще съм разочарован страшно много", започна Томаш.

"В тази контрола тренирахме изцяло върху притежанието на топката и контролирането ѝ, но въпросът е, че централните ни защитници трябва да намерят коридорите да вкарват топката в предни позиции. Затова получихме голове на контраатака от наши грешки. Мога да кажа, че и трите гола са по наша вина. Но отново ще повторя, че е хубаво, че грешките се случват в тези контроли, за да видим на какво ниво сме", допълни наставникът на Локомотив.

"Противникът игра опростено, но аз не харесвам този тип футбол. Искам ние да поемем контрол върху играта, макар да не е лесно. Видно е, че имаме психологическа затормозеност и трябва да работим върху това. Все още сме тежки, но това е нормално за тези контролни срещи. Много сме далеч от игровия облик, който аз искам да виждам. Има и хора, от които съм разочарован, но ще им го кажа лично", завърши Александър Томаш.

  Сподели
52