Амос Юга: Много важно е как ще влезем в шампионата


FUTBOL-TV

Амос Юга: Много важно е как ще влезем в шампионата

Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга коментира представянето на "армейците“ в контролите на лагера в Турция. Днес футболистите на Саша Илич загуба с 1:3 от ЛАСК Линц.  

"Играхме срещу много сериозен отбор. Първите 10 минути беше трудно, защото не знаехме как да пресираме. След това бяхме на по-добро ниво. Имахме ситуации, бяхме по-агресивни, въпреки че получихме два гола. Когато имаш възможност, трябва да вкараш, но ние не успяхме. 

Всички сме доволни от лагера, искахме да играем срещу сериозни съперници. Искаме да сме шампиони на България, а не на зимната подготовка. Добре е сега да губим, защото няма да се отпуснем в началото на полусезона. Не е добре да губим, трябва да печелим, но така се вижда къде са ни грешките. 

Ще опитаме да сме пред Лудогорец. Трудно се става шампион, имаме още много мачове. Най-важни ще са първите срещи, защото ако загубим точки, Лудогорец ще се възползва от това. Трябва да се фокусираме върху себе си. Ако играем както през есента, имаме своите шансове. Ако правим грешки, ще бъде много трудно", заяви Амос Юга.

  Сподели
200