Втора загуба за Локо Пловдив по време на лагера в Турция


FUTBOL-TV

Втора загуба за Локо Пловдив по време на лагера в Турция

Локомотив Пловдив допусна второ поражение в контролните срещи по време на подготвителния си лагер в Турция. В третата си проверка на турска земя "черно-белите“ отстъпиха с 1:3 на сръбския Младост Лучани. Два гола за успеха на сръбския тим вкара Никола Йоич, а веднъж се разписа Марко Мирич. За Локомотив точен бе Ерик Сорга от дузпа. 

В 9-ата минута "смърфовете“ получиха възможност да открият резултата. Ивайло Димитров бе изведен отляво зад защитата на Младост, но завършващият удар на бившия играч на Славия по диагонала премина встрани от целта. Четири минути по-късно сръбският тим поведе в резултата. Никола Йоич бе изпуснат от защитата на Локомотив и озовал се очи в очи с Кристиан Томов не сбърка, за да даде аванс на Младост. 

Въпреки че българският отбор владееше повече топката през първите 45 минути, в края на първата част "смърфовете“ допуснаха второ попадение в своята врата, когато Марко Мирич бе изведен зад гърба на отбраната на Локомотив и удвои аванса на своя отбор. При този резултат дойде и почивката.

Веднага след подновяването на играта тимът от Лучани вкара трети гол. Никола Йоич се разписа за втори път в мача, след като се възползва от груба грешка на влезлия като резерва вратар на Локомотив Илко Пиргов. 

До края на двубоя футболистите на старши треньора Александър Томаш опитаха да намалят изоставането си и успяха да го сторят в 84-ата минута. Неманя Кош фаулира Димитър Илиев в наказателното поле на Младост и бе санкциониран с директен червен картон, а "черно-белите" получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Ерик Сорга, който реализира първия си гол за "железничарите" и по този начин оформи крайния резултат.

  Сподели
180