Киров: Всички се стараят много


FUTBOL-TV

Киров: Всички се стараят много

Старши треньорът на Берое - Николай Киров говори след равенството с полския Подбескидже. 

"Малко повече неща в притежанието на топката и в атаката се получиха днес. Има още доста какво да се желае. Най-вероятно на футболистите все още им е доста трудно. На голяма част тях им се налага трети мач да играят по 90 минути. Важното е стъпка по стъпка да подобряваме нещата както в едната фаза, така и в другата", сподели Киров. 

"Неприятно е, че постоянно трябва да сменяме играчите в защита, това води до липса на взаимовръзки. Днес не пожелахме да рискуваме. Днес започнаха малчуганите, които са с нас да живват. Радвам се, че младо момче успя да отбележи гол, което да му вдигне и неговото самочувствие."

"Стараят се момчетата, абсолютно всички. Това са им първи допирни точки до първия състав. Важното за тях е да се учат от по-големите. Който е съвестен и старателен, ще пробие в мъжкия футбол", каза Киров за юношите, които са с Берое на лагера в Турция. 

"Надявам се поне един човек да дойде на лагера, да помогне. Някои състезатели наистина са сами на своите позиции, а и да свикне по-бързо с отбора", каза още треньорът на Берое. 

"Хубавото е, че се поднови комуникацията с френския клуб за играчите, които трябва да дойдат като преотстъпени. Надявам е от 1 февруари всичко да е изчистено и те да са вече в Стара Загора. Работим и ние, и ръководството. Отделямае доста време за селектирането на състезатели", разкри още Киров. 

  Сподели
179