Радуканов: Делев ще е следващата звезда на националния отбор


В. Мухарски

Радуканов: Делев ще е следващата звезда на националния отбор

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че звездата на отбора Спас Делев ще бъде новата звезда на националния отбор. Наставникът говори пред стадион "Българска армия" по повод предстоящата среща с Локомотив Пловдив.

"Отиваме в Пловдив, за да победим. Играем срещу един от отборите, които се бори за участие в Лига Европа. Ние сме задължение да играем концентрирано, отговорно и да търсим победата. Надявам се тези, които са на терена да мислят за настоящия мач, а не за финала за Купата на страната. Но нормално е, че вече мислим за двубоя срещу Славия, който е в сряда. Ще има играчи, които ще почиват и няма да пътуват до Пловдив (Делев, Янчев, Нелсън и Платини)", заяви Радуканов.

"Радва ме това, че има интерес към наши футболисти. Имам уверението на ръководството, че няма да се разпродава състава. Разбира се, ако има за някого оферта, която не бива да се отказва, ще я приемем. На никого няма да спираме развитието. Желанието ми е ядрото да се запази. Делев се развива много. Мисля, че той ще бъде една от бъдещите звезди на българския футбол и националния отбор", сигурен бе Радуканов.

"Ще взема юноши с нас на подготовка. Ако се представят добре, ще намерят място и в първия отбор. Другата седмица, когато свърши първенството в Румъния, ще се разбере дали Павел Виданов ще се върне при нас. Знаете, че той е предостъпен. Феновете, когато преценят, тогава ще скандират името ми. Аз работя и давам максимума от себе си във всеки един мач. За мен е чест да работя в ЦСКА. За Бандаловски и Трифонов няма да има почивка. Те двамата, колкото повече играят, толкова по-добри стават", завърши треньорът на "армейците".

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
133