Гриша Ганчев промени мнението си за новия стадион на ЦСКА


FUTBOL-TV

Гриша Ганчев промени мнението си за новия стадион на ЦСКА

ЦСКА сам ще управлява новия си стадион това са решили на най-високо ниво в клуба. Очаква се тази седмица от ЦСКА да съобщят за промяна във връзка с новото бижу на клуба, което предстои, да се изгради.

"Червените“ са сигурни, че и сами могат да управляват новия си дом и не се нуждаят от фирма, която да прави това вместо тях. Освен това двете страни имат големи разминавания относно типа проектиране и строеж, който се предлага. Той се отличава значително от предварителните планове, съобщават подробности колегите от "Тема спорт“.

Разчетите сочеха, че изграждането на новото съоръжение в "Борисовата градина“ ще струва между 80 и 90 милиона лева. Беше предвидено, че сумата може да набъбне заради инфлационните процеси в световен план.

В крайна сметка обаче парите ще са значително по-малко. ЦСКА вече е осигурил финансирането на новото съоръжение, а предстои да стане ясно и дали ще има промяна на името на стадиона. От "Армията“ продължават да се надяват, че стартът на строежа ще започне през първата половина на тази година.

  Сподели
142