Йоан Бауренски: Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото


FUTBOL-TV

Йоан Бауренски: Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото

Новото попълнение на Берое Йоан Бауренски изрази задоволство от трансфера си в клуба. Юношата на ЦСКА говори пред клубния сайт по време на лагера на тима в Турция.

"Тук заварих много добри момчета, създадох и нови приятелства. Радвам се, че съм част от отбор с традиции и много добра база и организация. Това помага да се развивам както аз, така и момчетата. Надявам се да радваме феновете и отбора само с победи", каза Бауренски.

"Обстановката в отбора е супер. Раздаваме се на всяка една тренировка. Тежки са тренировките. Имаме много нови момчета, в това число и аз. Искаме да се сработим един с друг и да побеждаваме. Има още какво да се желае от нас. Все още не сме компактни, но затова тренираме и гледаме да се подготвим за началото на сезона", добави полузащитникът.

Играчът е изцяло концентриран върху изявите си със зелената фланелка и се надява да помогне Берое да върви напред.

"Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото и в момента мисля само за това. Ще дам всичко от себе си, за да може Берое да върви напред и се надявам това да се случи възможно най-скоро. Не мисля, че има значение срещу кой излизаме. Ние играем само за победа. Да се раздваме и всеки да помага на другия. Просто Берое да побеждава.

Очакваме колкото се може повече хора на стадиона, защото е друго, когато играеш с фенове. Ще се радваме да дойдат много хора, а ние ще се стараем да ги радваме само с победи", каза още Йоан Бауренски пред клубния сайт.

  Сподели
207