Феновете на Ботев Пд дават пресконференция на тема "Лъжите за Колежа"


FUTBOL-TV

Феновете на Ботев Пд дават пресконференция на тема

Сдружение "ПФК Ботев", Клубът на привържениците на Ботев Пловдив и обединени фракции "Бултрас" ще дадат обща пресконференция във връзка със строителството на стадион "Христо Ботев", съобщиха от трите организации. Събитието ще бъде на тема "Лъжите за Колежа" и ще се състои в неделя (22 януари) от 14:00 часа в пловдивския хотел "Империал".

На брифинга ще присъстват Борис Гиздаков, председател на Сдружение "ПФК Ботев", Михаил Манолов, председател на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив, както и Живко Стамболиев, председател на обединени фракции "Бултрас". 

"Десет години, след като Ботев изигра последния си мач на своя дом – "Колежа", ние, феновете на Ботев, сме изправени пред поредното предизвикателство, свързано със стадиона ни - опити за лъжи, наглост и вероятни злоупотреби с обществени средства", написаха феновете на "канарчетата".

Както е известно, по-рано през тази седмица привържениците на "жълто-черните" обявиха, че отново са в протестна готовност заради неяснотите около завършването на строителството на стадион "Христо Ботев".

  Сподели
331