Ботев Враца с втора победа в контролите


FUTBOL-TV

Ботев Враца с втора победа в контролите

Ботев Враца постигна втора победа в контролните срещи. Този път футболистите на Даниел Моралес победиха Монтана с 1:0. Единственото попадение в срещата отбеляза Браян Переа в 12-ата минута, който засече центриране на Том Рапнуи.

Ботевци създадоха още няколко добри голови положения, но не успяха да вкарат второ попадение. С този мач завърши и първата част от подготовката на Ботев Враца. Утре отборът пътува за Благоевград, където започва лагер. В събота е следващия мач срещу Пирин.

В 12-та минута Ботев направи много добра атака, топката попадна у Том Рапнуи отляво, който центрира точно на крака на Браян Переа и нападателят от няколко метра опъна мрежата на монтанци. След още 3 минути игра Переа пусна към Браян Мендоса, който от малък ъгъл върна топката около точната за изпълнение на дузпа, но защитник на Монтана изби.

В 31-ата минута Мирослав Маринов имаше възможност да играе с глава, но не се получи и топката бе избита в корнер. Само след 2 минути игра Маринов стреля силно от добра дистанция, но Димитър Илиев спаси.

През второто полувреме на терена се появиха 7 нови футболисти, а от първото полувреме останаха само Браян Мендоса, Петър Кепов, Браян Переа и Клери Сербер.

В 52-ата минута Клери Сербер направи добър пробив, влезе в наказателното поле, но не уцели вратата.
Атаките на Ботев продължиха, но липсваше добър завършващ удар. В 54-ата минута Сербер даде прекрасен извеждащ пас към Петър Кепов, който излезе сам срещу вратаря и вкара топката в мрежата, но реферът маркира засада и голът не бе зачетен. Красимир Костов направи добро спасяване в 77-ата минута, след удар на Дамянов.

В 85-ата минута Красимир Тодоров направи добър пробив, подаде към Мартин Атанасов, който отправи силен шут, но стражът на Монтана изби в корнер.

  Сподели
156