Саша Илич: Видях и добри, и лоши неща в този мач


FUTBOL-TV

Саша Илич: Видях и добри, и лоши неща в този мач

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след загубата на "армейците" от Санфрече Хирошима с 0:1 в първата приятелска среща част от зимната подготовка на тима в Белек, Турция. 

"Добър мач се получи. Със сигурност първото полувреме бе по-доброто за нас, но през второто изгубихме ритъм и всяко решение изглеждаше грешно. Имаше много съдийски грешки през второто полувреме", започна Илич в ефира на Диема.

"Знаехме какъв мач ще играем, ясно е, че резултатите на този етап не са ни необходими. Видях и добри, така и лоши черти в отбора по време на първата ни контрола. Хайнц е искрен и е голям професионалист. Той успява да спази изискванията, които имаме, както и бързо да се впише в състава. Ако успее да бързо да напредне, ще е добре", каза старши треньорът на ЦСКА.

На въпрос дали "армейците" ще привличат още нови футболисти през настоящия трансферен прозорец, Илич отговори: "Това вече го говорихме, че искаме да направим така, че да вземем футболисти, които ще вдигнат класата на ЦСКА, но ако няма такива, ще играем с наличния състав".

  Сподели
184