От Левски обявиха: Palms Bet отново ни помогнаха


FUTBOL-TV

От Левски обявиха: Palms Bet отново ни помогнаха

Генералният спонсор на Левски е помогнал отново на “сините", като е превел 377 хиляди лева в касата на клуба. За това разкриха от самия клуб с публикация в официалната си страница във “Фейсбук". Парите са отишли за навременното плащане на заплати, а Левски разкри също така, че липсата на официални мачове и приходите от билети през последните два месеца са причината за недоброто финансово състояние на клуба.

Припомняме, че през декември миналата година генералният спонсор отново преведе авансово 330 хиляди лева.

Ето какво пишат от Левски:

"Ръководството на "ПФК Левски“ и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят на генералния спонсор Palms Bet, който отново помогна на клуба в труден финансов период. 

Групата компании Palms Bet за пореден път авансираха "ПФК Левски“ като преведоха 377 хиляди лева по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното плащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на официални двубои и приходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово положение на клуба. 

Както и през месец декември 2022 г., когато генералният спонсор преведе авансово 330 хиляди лева за да може клубът да осигури навреме заплатите преди коледните и новогодишните празници, така и сега клубът успя да покрие заплатите си благодарение на своевременната подкрепа на спонсора. 

С това Palms Bet отново доказва своята безрезервна подкрепа към "ПФК Левски“ не само като спонсор, но и като истински приятел, на който може да се разчита винаги в трудни моменти".

  Сподели
232